• Ontwerp houten bijgebouw
  • CNC bewerking hout
  • Eigen plaatsingsdienst

Houten bijgebouwen hoe starten?

De producten van Livinlodge worden volledig naar wens van de klant ontworpen. Wij volgen het volledige proces op de voet: van ontwerp tot levering en plaatsing. Wij vinden het belangrijk dat op deze manier onze expertise kan bijdragen om u een product van uitmuntende kwaliteit te leveren.

Hoe gaan wij te werk?

Samen met u bespreken we hoe we in het bijgebouw dat u in gedachten heeft alle gewenste functionaliteiten kunnen voorzien en alle mogelijkheden benutten. We bekijken met u hoe we uw persoonlijke voorkeur in het ontwerp en de realisatie tot uiting kunnen brengen, zodat die ook perfect aanleunt bij de toepassing. Onze jarenlange ervaring, onze kennis van hout en houtconstructies, gekoppeld aan de expertise van architecten en productontwikkelaars vormen de ideale combinatie om voor u een passend ontwerp en een kwalitatief eindproduct te realiseren. 

Houten bijgebouwen naar eigen ontwerp

U heeft al een gepersonaliseerde schets, die u zelf heeft ontworpen of van de hand van uw eigen architect? Dankzij onze 60 jaar vakkennis kunnen wij u dan perfect adviseren over indeling en houtgebruik. Daarbij leggen we u een prijsopgave voor en pas na uw definitieve goedkeuring starten we met het zagen en bewerken van het hout. Dit hout wordt geselecteerd uit onze beste houtkwaliteiten uit eigen bosontginning. Ons PEFC-keurmerk staat er garant voor dat ons hele productieproces ecologisch verantwoord is. Daarbij maken we gebruik van innovatieve technieken zodat wij u een eindproduct van topkwaliteit kunnen verzekeren. Nadat alle onderdelen van het houten bijgebouw zijn afgewerkt, wordt het eindproduct bij u geplaatst door ons vakkundig team.

Heeft u vragen over de producten van Livinlodge of wilt u graag uw ontwerp aan ons voorleggen? Contacteer ons gerust!

Download brochure

Overweegt u de aankoop van een houten bijgebouw?
Download dan zeker de nieuwe brochure met onze laatste realisaties.

Vul hier uw e-mailadres in en ontvang onze brochure in uw mailbox.

Download brochure