Accessoires houten bijgebouwen Engelse stijl

Als aanvulling op onze CLASSIC houten bijgebouwen, carports, poolhouses, veranda’s en mantelzorgwoningen biedt Livinlodge allerlei accessoires om uw bijgebouw tot in de puntjes af te werken tot een stijlvol geheel. Sfeervolle details zoals oude Bourgondische tegelpannen, smeedijzeren ramen, koperen goten, enz. geven extra allure aan uw bijgebouw.

Bergruimte, terrassen en overkappingen

Met onze bijpassende accessoires verhoogt u de landelijke uitstraling van uw houten bijgebouw in Engelse stijl. Bij Livindloge vindt u een waaier van afwerkingsmogelijkheden. Voor de gevelbekleding van uw landelijk bijgebouw stellen wij diverse profielen in eik of Barnwood voor.

Verder bieden wij u een waaier aan oplossingen en materialen voor overkappingen, terrassen of bergruimte voor hout, tuinmaterieel of fietsen. Ook voor bijpassende houten omheiningen, poorten, tuinschermen kan u bij ons terecht.

Ziet u letterlijk of figuurlijk de bomen door het bos niet meer? Vraag vrijblijvend advies op maat en wij zoeken samen met u naar geschikte mogelijkheden!

Download brochure

Overweegt u de aankoop van een houten bijgebouw?
Download dan zeker de nieuwe brochure
met onze laatste realisaties.

Vul hier uw e-mailadres in en ontvang
onze brochure in uw mailbox.

Download brochure